неділя, 26 липня 2015 р.

Чи є розважальні журнали видом літератури?


Зараз по всьому місту з'являється велика кількість міні-магазинів, які здійснюють продаж газет і журналів. Звичайно ж, всі ми знаємо, що це розділ публіцистики. Але тільки чи може все це стати реальною заміною звичайним книгам. Самі бачите, що популярність цих журналів з кожним разом ставати тільки лише більше і більше. Все просто обожнюють брати і вивчати інформацію, що міститься, в деколи дуже дурних і незрозумілих статтях. Але ж для когось вони створюються - для нас з вами. І саме ми беремо і все це вживаємо в повній мірі, не соромлячись задуматися про те, що попалися на звичайну виверт виробників, які намагаються придумати щось незвичайне, в якості такого маркетингового ходу.

Журнали, звичайно ж, ми сміливо можемо брати і зараховувати до категорії літературних творів, але тільки якимось непрямим рівнем, щоб не зачепити той дуже хиткий мир творчих людей. Всі автори хочуть бути якимось індивідуумом, про який ще ніхто і ніколи не говорив. І тільки лише у деяких то все виходить зробити. Точно так само, при цьому варто згадати про те, що ми, наприклад, ніколи і зовсім не звернемо своєї уваги на те, хто є автором даної статті в журналі. А адже він має право бути впізнаваним і популярним. Тільки нам то цього не потрібно, ми не хочемо засмічувати всім цим свою голову. Нам цілком вистачить того самого єдине разового прочитання цієї статті, за допомогою якої ми або отримаємо додаткову корисну інформацію, або ж у всі немає.

Зараз всі журнали поділяються на ті категорії, які так чи інакше говорять про ту публіці, яка займатиметься прочитанням. Наприклад, є чисто жіночі журнали, а є чисто чоловічі. Є ті, в яких прописані уроки швейної майстерності, а є ті, де тільки лише ухил на кулінарію. Щоразу йде жорсткий підбір авторів, які повинні виконувати свою роботу якісно і з максимальним успіхом. Якщо ж цього відбуватися в тій мірі не буде, то їм дуже швидко керівництво знайде заміну, оскільки не читані автори журналу не потрібні. А ви тільки подумайте про те, які здібності потрібно мати, щоб коротко і ясно розумним, доступною і зрозумілою мовою викласти якусь незвичну історію, описати який-небудь процес. Для цього потрібні додаткові знання та вміння.

0 коментарі:

Дописати коментар