неділя, 26 липня 2015 р.

Чому електронні книги сприймаються нами легше?

Наш портал вирішив надати вашій увазі статтю-роздум на тему того, чому ми так легко впустили у своє життя електронні книги. Адже якщо задуматися, то зараз і в усе на літературний світ попит неймовірним чином впав. Звичайно ж, все це пояснюється нашою неймовірною зайнятістю, а також всім тим, що ми просто стали жити по іншому ритму життя, в якому з'явилася велика кількість взаємодоповнюючих розваг. Безумовно, хотілося б прийти до висновку про те, що література з нашому житті не піде ніколи, і хоча б в якому-небудь вигляді буде продовжувати нас радувати і заохочувати своєю увагою. Звичайно, всього цього можна домогтися, і частково у нас це буде виходити, хоча б за допомогою інтернету, який також надає всю свою інформацію у вигляді літератури.

Але що б хотілося сказати на користь того, що ми переходимо на електронні варіанти книг. Найперше перевага - це те, що тепер нам не доведеться з собою носити великі книги, які по вазі завжди можуть доставляти велика незручність. Раніше і вартість книг говорила першим ділом про те, що це справжня коштовність, яку потрібно берегти, і вже тим більше не варто про неї забувати. Книги передавалися з покоління в покоління, у багатьох вдома існували величезні бібліотеки. Зараз все від того повною мірою відступають, і не факт, що такими діями вони створюють правильні пориви. Хотілося б вірити на всі сто відсотків у тому, що кожна людина зможе вибрати для себе найкраще: жива книга або віртуальна. Але при всьому цьому не буде випускати з свого виду те рішення, що саме завдяки книзі у нас є можливість розвиватися духовно.

Автор, створюючи свій літературний шедевр, вкладає в книгу настільки багато сил і своїх особистих емоцій, що тепер то може доставляти тільки лише самий позитивний настрій. Звичайно ж, кожним з нас буде вибраний той автор, який підходить під дану ситуацію більше всього на світі. Всі ми шукаємо нехай віртуально, але все-таки близького за емоційним забарвленням людину, яка своїм твором буде роз'яснювати деякі нюанси нашого життя.

0 коментарі:

Дописати коментар