неділю, 26 липня 2015 р.

"Танець з драконами" книга яку вам потрібно прочитати


«Ніхто на світі не може бути проклятий сильніше, ніж вбивця родичів»

«Танець з Драконами» це п'ятий, з семи запланованих, романів в епічній серії «Пісня льоду і полум'я» американського письменника Джорджа Р. Р. Мартіна. Четвертий том називався «Бенкет для Воронов». Тим не менше, «Танець» не слід за «Піром» в традиційному значенні цього слова - скоріше, вони біжать один з одним в одній упряжці.

Дія обох книг починається безпосередньо після подій «Бурі Мечів». Оскільки події «Бенкету» розвивалися навколо Королівської Гавані, на Залізних Островах і в Дорн, «Танець» покаже нам північ - Чорний Замок, Стіну (і землі за нею), а так само Пентос і ЗалівРаботорговцев за Вузьким Морем. Це зроблено для того, щоб розповісти історію Тіріона Ланністера, Джона Сноу, Дейєнеріс Таргарієн і всіх інших персонажів, яких ви не зустріли в четвертому томі.

Ці дві книги не слідують один за одним - вони паралельні ... поділені географічно, а не хронологічно. Але лише до певного моменту. «Танець з Драконами» - довша книга, ніж «Бенкет для Воронов», і покриває довший період часу.



В кінці цього томи, ви зустрінете деяких героїв «Бенкету для воронів». І це означає саме те, що ви думаєте: дія «Танцю» вийшло за тимчасові рамки «Бенкету», і два потоки знову злилися один з одним. Про все це і не тільки в книзі Танець з драконами (Джордж Мартін)

0 коментарі:

Дописати коментар