неділя, 26 липня 2015 р.

Мистецтво читати через рядок


Напевно кожен школяр і студент в період освітнього процесу хотів би стати повноцінним власником такої неймовірної здатності, яка дозволяла б на всі сто відсотків ознайомитися з матеріалом в більш короткі терміни. Часом видається учням і студентам навчальний матеріал і справді дуже великий, а вже якщо згадати про те, наскільки нинішня молодь стала зайнятою, то це ще більша проблема. З нестачею часу ми приходимо до висновку про те, що у нас просто немає можливості ознайомитися з усім матеріалом, але ж нам цього так хочеться, нам це так потрібно самим не реальним способом.

Навчити себе даної здібності, на жаль, зможе далеко не кожен, так як для всього цього потрібна бути володарем деяких характерних рис вашого внутрішнього стану. Якщо, приміром, ви не можете належним чином всидіти на місці тривалий час, то швидше за все вам просто нереально буде займатися таким видом читання, так як ви і прочитані рядки викинете зі своєї голови. Як же тоді, ви збираєтеся додумувати про те, що було між ними, яку суть ви втратили в ході такого незвичайного способу прочитання.

Теж саме можна сказати і про те, що якщо ви зберетеся перечитувати книгу, яка за тематикою вам зовсім не знайома. Там буде зустрічатися велику кількість наукових термінів, пропускаючи вивчення яких, ви просто нічого не зможете зрозуміти. Насправді, це дуже навіть логічний показник, так що його не можна просто так брати і випускати з уваги, потрібно на нього звертати повноцінне увагу.

Читати зараз люблять не таке вже й велика кількість людей, а так хотілося б взяти і прищепити любов до книг все більшому числу читачів. Тим більше що зараз тематика книг настільки різноманітна, що залишається тільки лише все більше і більше це вивчати, для того, щоб бути в курсі останніх мод і тенденцій, для того, щоб з легкістю підтримувати розмову в культурній компанії. А адже саме в таких компаніях потрібно проводити свій час, щоб потім не було шалено соромно за те, що ви робите щось не так.

0 коментарі:

Дописати коментар