неділя, 26 липня 2015 р.

Типи і види літератури


Наукова література, любовні романи, детективи, що з цього списку спокушає вас найбільше? Повз якої книги ви б вже точно не змогли спокійно пройти мимо? Звичайно, у кожного з нас на ці питання будуть видаватися різні відповіді, тим більше, що ми зараз з вами перерахували далеко не всі види літературних жанрів. Цей список на даний момент часу може тривати нескінченно, адже сучасні автори настільки повноцінно його поповнюють, що відірватися від прочитання сучасних книг буде настільки нелегко, що навіть для цього і не повинно проявлятися ніяких бажань і потреб.

Новинки книг - це завжди якась незвідана територія, в яку часом вступати страшно, але все-таки в кінці кінців нас перемагає сила інтересу, і ми наважуємося на це. Але є й ті люди, які відносяться до боязкому десятку, ті, кого доведеться на будь-які вчинки підштовхувати, і те, це не завжди зможе їм належним чином допомогти. Звичайно ж, в таких ситуаціях, хочеться вірити в те, що більша частина з нас не «боягузливі люди» і напевно зможуть собі дозволити вивчення нових видів жанру, ті, які зможуть нам поставити думки про сучасний світ якесь нове не зовсім звичайне русло.

Література хоч зараз і втрачає якимсь чином свої позиції в рейтингу інших розваг у вільний час, але все-таки хочеться продовжувати вірити в те, що ми не зможемо геть викорінити зі свого життя це незвичайне задоволення. Сподіваємося на те, що саме людина завжди зможе чітко і невимушено сприймати дане творчість, як щось велике, як дар в його житті. Люди в даний час звикли, що їх завжди і у всьому потрібно підштовхувати, допомагати приймати рішення, але ж на самому те справі, краще всього цього уникнути, і тоді ви відчуєте, наскільки приємно і незвично стало мешкати в цьому чудовому світі.

0 коментарі:

Дописати коментар