неділя, 26 липня 2015 р.

Види залізничних перевезень


У сучасному світі одним з лідируючих сегментів ринку вантажоперевезень є залізничний транспорт. Протягом понад століття способи перевезення вантажів залізницею активно розвивалися.

Сьогодні замовник може відправити свій вантаж, вибравши між наступними видами відправки:

Види залізничних перевезень

контейнерна
дрібна
малотоннажної
підвагонними
групова
маршрутна



Розберемо особливості кожного виду відправки.

Єдине що є спільним між ними буде те, що всі враховується в одній накладній. Різниця у вазі вантажу і тому обсязі, який він займає. Наприклад, якщо у вас партія вантажу буде важити до 10 тонн і займе обсяг менше третини ємності критого обсягу, то така відправка буде вважатися дрібної. При вазі вантажу від 10 до 20 тонн і об'ємом до половини чотиривісного вагона категорія відправки змінюється на малотоннажну. Якщо ж кількість вантажу при жд перевезення по Росії буде займати об'єм більш вагона, але в одне місце призначення, тоді вона буде відноситися до категорії груповий. Маршрутна перевезення схожа на групову, але є одна відмінність - вантаж може бути розділений на частини і призначатися для розвантаження в різних місцях маршруту. Найбільш зручною вважається контейнерне перевезення. Цей вид відправки дозволяє перевозити кількість найменувань вантажів виробничо - технічного призначення і товарів народного споживання в так званій первинної (паперової) упаковці або зовсім без неї. Зрозуміло, що це зовсім не має на увазі перевезення вантажу як попало. Всі вантажі підготовляються до транспортування з урахуванням збереження і максимально можливої ​​безпеки руху. З техніки безпеки для запобігання нанесення шкоди вантажам, рухомого складу, залізничного полотна і навколишнього природного середовища вимагається, щоб усі вантажі перевозилися в упаковці з транспортної тари, що відповідає стандартам і технічним умовам.

На цьому ресурсі - Timsi.ru, Ви зможете знайти інформацію про ж буд перевезення Москва. На мій погляд, це один з кращих сайтів цієї тематики!

Крім самих видів і способів транспортування вантажів вдосконалюється так само і організація роботи станцій та під'їзних шляхів. Транспортно - складські комплекси на сьогоднішній день вже не просто механізуються, а все більше автоматизуються. Автоматизовані системи управління вантажними станціями і контейнерними терміналами прискорюють роботу, служать якісному задоволенню запитів клієнтів і зменшують технічні та фінансові витрати.

1 коментарі: