субота, 25 липня 2015 р.

РЕЦЕПТИ ЛІТНІХ ЛИМОНАДІВ

Лимонад с лаймом и мятой

Лимонад з лаймом і м'ятою

Один з найпростіших рецептів лимонаду з м'ятою, особливо вгамовує спрагу в жарку погоду.

інгредієнти

1 літр води
1 лайм
5-6 гілочок свіжої м'яти
цукор за смаком
кубики льоду

Приготування

1.Вичавити сік лайма.
2.Перемішати в блендері гілочки м'яти, сік лайма і цукор.
3.Розбавити водою і додати лід.


Клубнично-базиликовый лимонад

Полунично-базиликовий лимонад

Рецепт ароматного лимонаду, який крім приємного смаку радує око ніжним кольором, і тому ідеально впишеться в декор будь-якого літнього столу.

інгредієнти

250 гр свіжої полуниці
4 гілочки зеленого базиліка
1 гілочка м'яти
2 столові ложки цукру
330 мл содової води
500 мл холодної мінеральної води типу Perrier
2 лайма
1 лимон
кубики льоду

Приготування

1.Порізати полуницю на тонкі часточки. Відкласти невелику жменю для прикраси.
2.Змішати мінеральну воду і содову.
3.Порізати лайм і лимон на четвертинки, один лайм вичавити в лимонад.
4.Листя базиліка і листя м'яти дрібно покришити.
5.Змішати всі інгредієнти, додати кубики льоду, ретельно перемішати дерев'яною ложкою.
6.Дати настоятися 15 хвилин.При подачі прикрасити келихи свіжою полуницею.


Арбузный лимонад

Кавуновий лимонад

Набирає популярність цього літа лимонад з кавуна - легкий в приготуванні і тонізуючий напій.

інгредієнти

250 мл води
1 кг кавуна
2 столові ложки цукру
2 лайма
4 гілочки м'яти
1 літр содової
кубики льоду

Приготування

1.Змішати в блендері м'якоть кавуна, воду і цукор.
2.Перелити через сито в графин, вичавити сік лайма.
3.Поставити в холодильник і подавати холодним, додаючи пюре в содову з кубиками льоду і гілочками м'яти.


Персиковый лимонад с манго

ПЕРСИКОВИЙ ЛИМОНАД З МАНГО

Цей рецепт лимонаду оцінять ласуни - його пюреподібна структура особливо гарна під літній салат.

інгредієнти

1 соковитий плід манго
2 персика
2 великих абрикоса
500 мл тоніка
500 мл холодної води
кубики льоду
1 столова ложка цукру
3 гілочки свіжої м'яти
1 лимон

Приготування

1.Манго і персик очистити, порізати кубиками і збити в пюре за допомогою блендера.
2.Абрикоси порізати на дрібні часточки.
3.Змішати пюре і абрикоси з водою, додати цукор, дрібно покришити м'яту і вичавити сік лимона.
4.В останній момент покласти лід і ретельно перемішати.

0 коментарі:

Дописати коментар