неділя, 26 липня 2015 р.

Хто твій кумир?


Зараз сучасний світ змушує нас для себе підбирати якогось кумира, якого ми будемо або наслідувати, або ж просто напросто почитати його таланти десь поблизу від нього. Насправді без кумира в цьому житті  існувати дуже складно, так як ви не будете навіть знати того, на кого прагнути бути схожим, як вибудовувати план своєї поведінки, щоб люди ставилися до тебе з якоїсь певною схемою. Звичайно ж, зразки людської особистості в такі момент потрібні як ніколи.

Особливо яскравим прикладом для наслідування завжди є музичні діячі. Але також варто сказати і про те, що не мала кількість людей своїми кумирами обирають героїв літературних творів. Це важливо знати і пам'ятати.

Повернемося до музики. Група буде знаменита доти, поки у неї залишатиметься достатню кількість прихильників, вони і будуть займатися прослуховуванням всіх мелодій, пісень і треків, саме вони будуть відвідувати концерти та інші заходи, де учасниками будуть саме ці фаворити. В даний час з'явилося така велика кількість музичних груп і виконавців, що відразу ж приходиш до висновку про те, що у кожного з них просто не може бути велика кількість шанувальників і фанатів, і це реальний факт.

Зазвичай саме концерти дозволяють повною мірою зрозуміти те, яка кількість шанувальників є справжніми фанатами музичної групи. На таких заходах досить легко і просто можна взяти і зануритися в стан ейфорії, за рахунок якого уловлюватимеш кожен рух артиста, кожну нотку, витікаючу зі сцени.

Це почуття легко і просто можна порівнювати з почуттям родинних почуттів. Варто лише замислитися, а ти пам'ятаєш те-то і те-то, а інша людина моментально відповідає, та пам'ятаю. І ви знаходитесь в такі моменти на одній хвилі. На концертах досить часто всі глядачі перетворюються в єдину натовп, яка починає існувати з якихось своїм власним пріоритетам і традиціям. У такі моменти враховується велика кількість нюансів, і деколи під кінець вечора вже абсолютно не відчуваєш того, втомився ти насправді, або все те ілюзія.

0 коментарі:

Дописати коментар