неділя, 26 липня 2015 р.

Книга в мобільному пристрої


Книга в мобільному пристрої - це реальна потреба людей, чи все-таки зайва функція, без якої можна і потрібно було б справлятися? Якщо задуматися максимально відповідально, то, швидше за все, кожна людина, залежно від свого характеру на дане питання надасть свій певний тип відповіді. Є велика кількість людей, які не можуть уявити своє життя в даний час без безпосередньої експлуатації мобільних гаджетів. А вже якщо сам виробник цих пристроїв забезпечив їх таким великим арсеналом функцій, то чому і зовсім від цього всього відвертатися і не використовувати повною мірою.

Завантаживши в мобільний пристрій електронну версію книги, ви можете легко і просто займатися її перечитуванням скрізь, де тільки вам буде все це зручно, при цьому вам не доведеться завжди і скрізь носити зайвий вантаж, так як електронна версія книги всього лише в незначній порядку посідає пам'ять мобільного гаджета, але особисто на вас це ніякого відображення не матиме.

Такого типу переваги можна перераховувати безкінечно, ось тільки хотілося б поговорити і про значущі недоліках, які нікуди і зовсім не зникають в даній ситуації.

По-перше, якщо ви для прочитання електронної книги використовуєте звичайний мобільний телефон, а не пристрій під назвою електронна книга, то, швидше за все, вам буде важкувато зберегти в гідному стан свій зір. Берегти свої очі потрібно починати з молоду, а ми беремо і просто вбиваємо їх усіма можливими способами тоді, коли використовуємо всі ці гаджети не за призначенням, а всього лише за своєю дурною примхи. Медичні працівники хапаються за голову, коли дізнаються, яка кількість людей читає електронну версію книги не правильним чином. Адже потім всіх цих людей їм доведеться рятувати від сліпоти.

По-друге, живий варіант книги для багатьох відіграє велику роль. Хочеться безпосереднім чином відчувати стан сторінок, тим більше, якщо мова і зовсім йде про який-небудь стародавній книзі. Якщо у людини є така потреба, то навіщо йому тоді забивати свою голову якимись непотрібними речами, навіщо брати і купувати зайві і непотрібні гаджети.

Ми всі вільні особистості і повинні діяти по життю тільки лише таким чином, який буде в нашій ситуації найвірнішим і правильним, що не ґрунтуючись і не покладаючись на ті позиції, які також повним ходом існують навколо нас.

0 коментарі:

Дописати коментар