субота, 25 липня 2015 р.

Топ-5 кращих детективів

Будь-який твір, який можна віднести до категорії «якісний детектив», відрізняється заплутаним сюжетом і наявністю складної загадки, яку, погодьтеся, так приємно розгадувати, попиваючи ароматний чайок в зручному кріслі. Більшість книголюбів віддають перевагу саме детективам. І це цілком закономірно, адже таємничі дії і сюжети здатні зацікавити будь-кого. Природно, найчастіше це не наукова література, проте книги даного жанру подарують вам масу яскравих переживань та емоцій.


Отже, активні відвідувачі інтернет-порталів вибрали наступні книги, які з повною впевненістю можна назвати кращими детективами останніх років.
На п'ятому місці - твір Джессі Келлерман під назвою «Геній». Це нова загадкова гра, яку автор майстерно облачив в оболонку класичного американського роуд-муві жанру. Головною героїнею детектива є скромна помічниця, що обожнює свого боса. Після його несподіваного зникнення вона намагається знайти боса. Ці пошуки супроводжуються несподіваними пастками і поворотами долі.
Сучасна бібліотека книг не представляється без детектива «Богиня помсти» Ю. нездійснених. Ця книга займає четверте місце в нашому рейтингу. Автор надзвичайно барвисто описав пригоди Харрі Холе, що вступив в бій з істинним злом. Головна його мета - зняти з себе всі обвинувачення у вбивстві, якого він не скоював.
На третьому місці - прекрасний детектив про промислове шпигунство від геніального Бернхарда Шлінка. Цей твір оповідає про загадкових і дивних подіях, які відбуваються навколо головного героя і його коханої жінки.
Почесне друге місце посів детектив Стіга Ларссона з прикметною назвою «Дівчина з татуюванням дракона». В основі цієї трилогії - історія про таємничу пропажу молодої родички відомого промислового магната. Він мріє знайти цю жінку, а тому довіряє пошуки молодому, але дуже перспективному журналіста Мікаеля Блумквіста. У процесі розгадки цієї дивної історії життя самого Мікаеля буде знаходиться буквально на волосині.
Перше місце заслужено отримує «Код да Вінчі» Дена Брауна. Талановитому мистецтвознавцю належить знайти секретний код, таїться в роботі геніального Леонардо да Вінчі. Саме він дозволить знайти ключ до найважливішої світової таємниці ...


0 коментарі:

Дописати коментар