Лимонад з лаймом і м'ятою
Один з найпростіших рецептів лимонаду з м'ятою, особливо вгамовує спрагу в жарку погоду.інгредієнти
1 літр води1 лайм
5-6 гілочок свіжої м'яти
цукор за смаком
кубики льоду
Приготування
1.Вичавити сік лайма.2.Перемішати в блендері гілочки м'яти, сік лайма і цукор.
3.Розбавити водою і додати лід.
Полунично-базиликовий лимонад
Рецепт ароматного лимонаду, який крім приємного смаку радує око ніжним кольором, і тому ідеально впишеться в декор будь-якого літнього столу.інгредієнти
250 гр свіжої полуниці4 гілочки зеленого базиліка
1 гілочка м'яти
2 столові ложки цукру
330 мл содової води
500 мл холодної мінеральної води типу Perrier
2 лайма
1 лимон
кубики льоду
Приготування
1.Порізати полуницю на тонкі часточки. Відкласти невелику жменю для прикраси.2.Змішати мінеральну воду і содову.
3.Порізати лайм і лимон на четвертинки, один лайм вичавити в лимонад.
4.Листя базиліка і листя м'яти дрібно покришити.
5.Змішати всі інгредієнти, додати кубики льоду, ретельно перемішати дерев'яною ложкою.
6.Дати настоятися 15 хвилин.При подачі прикрасити келихи свіжою полуницею.
Кавуновий лимонад
Набирає популярність цього літа лимонад з кавуна - легкий в приготуванні і тонізуючий напій.інгредієнти
250 мл води1 кг кавуна
2 столові ложки цукру
2 лайма
4 гілочки м'яти
1 літр содової
кубики льоду
Приготування
1.Змішати в блендері м'якоть кавуна, воду і цукор.2.Перелити через сито в графин, вичавити сік лайма.
3.Поставити в холодильник і подавати холодним, додаючи пюре в содову з кубиками льоду і гілочками м'яти.
ПЕРСИКОВИЙ ЛИМОНАД З МАНГО
Цей рецепт лимонаду оцінять ласуни - його пюреподібна структура особливо гарна під літній салат.інгредієнти
1 соковитий плід манго2 персика
2 великих абрикоса
500 мл тоніка
500 мл холодної води
кубики льоду
1 столова ложка цукру
3 гілочки свіжої м'яти
1 лимон
Приготування
1.Манго і персик очистити, порізати кубиками і збити в пюре за допомогою блендера.2.Абрикоси порізати на дрібні часточки.
3.Змішати пюре і абрикоси з водою, додати цукор, дрібно покришити м'яту і вичавити сік лимона.
4.В останній момент покласти лід і ретельно перемішати.
0 коментарі:
Дописати коментар